сряда, 28 март 2012 г.

Фотосесия на Бела и Тристън от рожденния ден на Перез Хилтън



Разгледайте фотосесията от тук.

Видеота на Бела и Зендая от Дубай



Бела и Зeндая на летището



Добавих 13 снимки от LAX Airport.Бела и Зендая се били на летището послучай пътуването им за Дубай.Разгледайте снимките тук.

Shake it up:Weird it u

Роки и Сиси наемат мениджър, който им резервира концерт в японската шоу игра "Да бъдем странни", където Флин завършва като състезател. Междувременно Тай харесва едно момиче, което обаче говори само испански и иска Дюс да ги придружи на първата им среща.

П.С:Преводът не е много точен, съжалявам, за което.

понеделник, 26 март 2012 г.

Бела и Тристън си тръгват от партито на Перез Хилтън

Папараци са заснели Бела и Тристън когато си тръгват от партито на Перез Хилтън.Можете да разгледате снимките тук.

Бела на 34-ят рожден ден на Перез Хилтън



На 24 март Бела и нейния приятел Тристан са посетили партито на Перез Хилтън по случай неговия рожден ден.Партито се е състояло в Холивуд.Качих 14 снимки с кристално качество,които можете да видите от тук.

събота, 24 март 2012 г.

Още инфо за Shake it up:Made in Japan

С този филм ще се сложи край на 2 сезон на "Раздвижи се" през август. 90-минутни песен и танц проследяват най-добрите приятелки Роки и Сиси, пътуващи до Токио, за да участват в интерактивна видео танц игра. Докато Роки има планове за проучване на Япония, Сиси се възползва от шанса да превърне мечтата си за световна супер звезда в реалност. В същото време има стил "Мисията невъзможна", който надпреварва времето, за да спаси света от "Компютърният вирус Сиси и Роки".
П.С: Преводът не е много точен, но мисля, че схванахте горе-долу за какво ще става въпрос. Тепърва предстои да излиза все повече информация за този филм. :)

Shake It Up произведено в Япония

Вече официално се обяви ,че ще има Shake It Up:Made in Japan
Shake It UP:Mde in Japan ще излезе през август и Сиси и Роки ще са в Токио за да участват.Докато Роки иска да проучва скалите в Япония,Сиси иска да се възползва от шанса да стане световна звезда.
Повече инфо около филма очаквайте скоро само при нас.

Описание на ‘Parent Trap It Up’

 Роки и Сиси намират пръстен в палтото на бащата на Сиси и са убедени,че той е на път да предложи отново на майката на Сиси.С помощта на библиотекарката  г-ца Бърк(Тайра Банкс) те създават план за перфект(ният момент който бащата на Сиси може да предложи на майката на Сиси.Междувременно Тай и Дюс излизат на двойна среща.

четвъртък, 22 март 2012 г.

Parent Trap промо

"Звездни (д) ефекти"

Както ви казах ще публикувам статията за Зендая.:
"Аз съм най-високата в семейството.Всъщност съм толкова висока,че когато журналистите се срещат с мен за пръв път,винаги остават изненадани и никога повече не ме наричат"малко сладко момиченце"-казва Зендая от "Раздвижи се". Това "малко сладко момиченце" е високо 1,71 метра(или с 7 см повече от Бела Торн,14) и тежи 50 килограма.И все още е най-раздвижената!

Зендая на корицата на "Браво България"

Зендая е на корицата на списание Браво.Има малка статийка за Зендая тя е "Звездни (д) ефекти.
Също така има и голяма статия за Бела.
Тази вечер ще публикувам и двете ако не сте чели списанието.Вижте корицата тук.

Целите песни от "Live 2 Dance"

Radio Disney качи в една страница песните от Live 2 Dance.Песните са всички и целите(не откъси като преди). Можете да ги чуете тук.